Mi az, ami érdekel?

Életem során sokféle dolog érdekelt, mindig kerestem azt, ami elvarázsol, ami örömöt okoz!

Szeretek örülni, de legfőképpen szeretek lelkesedni, és persze szeretek szeretni! Igazából minden szépség, ami a figyelmemet felkeltheti, lelkesít, szeretettel tölt el. Így az emberek különbözősége, egyformasága, ereje, gyengeségeik.

Egy a fontos, hogy felfedezhessem a világot!

Gyerekkoromtól érdekel az élő- és élettelen világ határa.

Mitől élő az élő?

Talán ezért is lettem pszichológus! Képes vagyok érzékelni, megfigyelni, hogy az emberekben milyen nem használt (élettelen) lehetőségek szunnyadnak, és azt velük együtt életre kelteni! Eztán láthatom, hogy ez a régi-új örömforrás az életüket újraépíti, olyannak, amilyennek szeretnék.

Betegség? A betegség mindig átmeneti állapot lehet arra, hogy megérthessük, mit kell az életünkben „feltámasztani”, hogy egészségesek, élők legyünk teljes emberi mivoltunkat kihasználva. Sokszor a BNO kód csak rögzíti a beteg mivoltot, a tünetek besorolása helyett, megakadályozva a változtathatóságot.

A lélek síkján értelmezve egy nehézséget, egy problémát lehetőség nyílik annak egyszerű, hétköznapi módon való megértésére és dönteni arról, hogy azzal a tünettel együtt szeretnénk élni az életünket vagy a nélkül.