Ki vagyok én?

Életkeréken

Az én életkerekem már sokféle fordulatot vett az évek során. Örülök, hogy pszichológus vagyok és ilyen módon is találkozhatom az emberekkel. Még ha ez a személyes életemben nagy feladatokat is ró rám. Talán nem mindenki tudja, hogy egy gyógyító attól válik hitelessé, hogy ő, az élete során már szembenézett azokkal a kérdésekkel, amikben segítséget nyújt. Hiszen nem a könyveket tanítjuk meg, hanem az élettapasztalatok súlyával válunk hitelessé.

Én olyan pszichológus vagyok mások szerint, hogy az ember már akkor beszélni kezd, amikor még nem is kérdeztem semmit sem.

„Nem tudom megmagyarázni, hogy ez valójában mi is, de olyan pozitív energiákat sugároz ki magából, ami miatt ismeretlenül is „megered az ember nyelve” és tud beszélni magáról, a problémáiról. Nálam ez azért is meglepő, mert én abszolút nem beszélek idegenekkel se magamról, a problémáimról meg még annyira sem, jobb szeretem saját magam megoldani azokat, segítség nélkül.” – Zita, 24 éves

Lehet egy kicsit „félelmet” kelt, hogy egy vadidegen ember (én) jobban megismerhetem, mint még lehet eddig senki sem tudta. Csak annyira ismerheti meg az ember önmagát, amennyire önmaga megengedi azt, önmagának.

Bátorság, mindig lehet jobban! Mindig lehet jobbat!

Szeretettel üdvözli: Szabó Irén